Restaurant Eindeloos

10 september 2015

Restaurant Eindeloos

Willem Schaafsma is oprichter van het restaurant Eindeloos in Leeuwarden. Met een kleine keuken krijgt Willem het toch voor elkaar om groot te denken. Hij jaagt zijn idealen na en staat voor een volle honderd procent achter zijn concept.

Als boerenzoon weet Willem Schaafsma hoe een boerderij in elkaar hoort te steken en hoe een koe hoort te leven. Je kan aan een dier heel makkelijk zien of hij happy of niet happy is. Dit is dan ook een belangrijk onderdeel van zijn concept: de dieren moeten een goed leven hebben gehad. Ook de groenten moeten op de juiste manier zijn behandeld. De leveranciers van Eindeloos worden daarom eerst ook persoonlijk bezocht voordat ze kunnen leveren aan Eindeloos.

Willem Schaafsma zal tijdens de LC Nazomerfair op 19 september 100 liter soep maken van afvalgroenten.

Kijk voor meer informatie over het restaurant op www.restauranteindeloos.nl of lees op 17 september het interview in de gezondheidsbijlage van de Leeuwarder Courant.
LsHs_WSchaafsma_7600